Du är här: Hem AKTUELLT Sök Musikerförbundets stipendium 2016

AKTUELLT

Sök Musikerförbundets stipendium 2016

MFStipendium2016

Musikerförbundet delar årligen ut stipendier och studiebidrag med syftet  att stimulera och underlätta utbildning för kulturfrämjande ändamål inom förbundets verksamhetsområde. De har alltså inte karaktären av understöd eller projektbidrag och är heller inte avsedda för instrumentinköp eller liknande.

Vem kan söka?

Enbart medlemmar i Musikerförbundet kan söka stipendiet.

Hur ansöker man?

Maila din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 15 april. Ansökningsblanketten finns att ladda ned på Mina sidor.

När utses stipendiaterna?

Förbundsmötet fattar beslut om årets stipendiater utifrån stipendiekommitténs förslag innan sista maj.