Du är här: Hem MEDLEMSSERVICE Försäkringar Medlemsförsäkringar

söndag19 februari 2017

Medlemsförsäkringar

Musikerförbundet har tagit fram bra och prisvärda försäkringserbjudanden till dig som är medlem, till exempel instrumentförsäkring, studio- och musikerföretagsförsäkring, hemförsäkring, liv- och olycksfallsförsäkring och barnförsäkring.

Försäkringar som ingår i medlemsavgiften

A-, F- och D-medlem

• Ansvarsförsäkring
  • Olycksfallsförsäkring – fritid med efterlevandeskydd 40 000 kr fram till den månad du fyller 67 år.
  • Livförsäkring och Diagnosförsäkring premiefritt de 3 första månaderna, sedan erbjuds du dessa som tillvalsförsäkringar.

S-medlem

• Ansvarsförsäkring
  • Olycksfallsförsäkring – fritid med efterlevandeskydd på 40 000 kr som upphör vid 67 år.
  • S-medlem kan teckna Förenade Livs Seniorförsäkring från 65 år.

U-medlem

• Olycksfallsförsäkring som gäller vid spelning samt till och från spelning (inklusive repetition inför spelning).

Läs mer om försäkringarna

Vi samarbetar med två försäkringsbolag, Förenade Liv och Folksam. På deras webbplatser hittar du mer information om vilka försäkringar de erbjuder dig som är medlem i Musikerförbundet.