Rösta

Är du medlem i Musikerförbundet har du rätt att rösta. Du röstar genom att fylla i följande formulär:
Val av ledamöter till Förbundsmötet 2023-2027

 

Nominerade Förbundsmötesdelagater i:

Avdelning Norr

Henrik Åberg, 46 år.

Musikbakgrund:  Arbetat i branschen på heltid sedan 1996. Sångare, Musiker, Kompositör, Studiomusikproduktioner, Evenemangsarrangör, Turnéproduktioner i Sverige och Europa (både som anlitad sångare samt i egenskap av arrangör/arbetsgivare).

Viktiga frågor: Trygghet, rättvisa samt att förebygga och motverka all form av yrkeskriminalitet och diskriminering. Att arbeta för att öka Musikerförbundets synlighet och vetskap ut mot nya och unga i branschen.

 

 

Kent Viksten, 53 år.

Musikbakgrund: Verksam mestadels som trubadur och sångare/gitarrist i coverband i över 25 år.

Viktiga frågor: Musikers situation ute på spelställen / arbetsmiljön för live artister

 

Kjell Berg, 41 år.

Musikbakgrund:Har spelat i olika lokala coverband sedan jag var 14, gjort och gör ibland trubadurjobb, turnerat med thrash/dödsmetal bandet Bulletsize sedan 2009.

Viktiga frågor: Jag vill se ett jämställt musikliv, med shyssta villkor i musikbranschen, i sociala medier, i studio, tv, live och underground scenen. Jag vill också se ett levande, välkomnande musiksverige med mångfald, från utövare, till olika musikgenrer.

 

Mats Siggstedt, 60 år.

Musikbakgrund: Frilans musiker/Instrument pedagog.

Viktiga frågor: Brinner för Kulturskolornas framtid och musiker återväxten bland ungdomar. Tycker att det är viktigt med att hjälpa till att skapa spelscener för musiker.

 

Jan-Åke Glavén, 50 år.

Musikbakgrund:Drygt 30 år i dansbandsbranschen med bl.a. Grammis, Manifestpris, Guldklav för Årets Musiker, SM-vinnare samt många framträdanden i TV och radio m.m.

Viktiga frågor: Såklart värnar jag om dansbandsbranschen där jag under många år haft insyn och erfarenhet. Men även alla vi musikers rätt och status i vårt samhälle och arbetsmarknad.

 

Rösta

Är du medlem i Musikerförbundet har du rätt att rösta. Du röstar genom att fylla i följande formulär:
Val av ledamöter till Förbundsmötet 2023-2027