Musikerförbundets Krisfond
– stöttas nu av Spotify COVID-19 Music Relief

Coronaviruset har orsakat en ekonomisk kris för den svenska livescenen. Många frilansande musiker, artister och scenarbetare saknar ett skyddsnät att falla tillbaka på när konserter och engagemang inte kan genomföras som planerat.

Med anledning av detta har Musikerförbundet upprättat en krisfond, och vi är stolta över att meddela att den nu stöttas av Spotifys globala initiativ Spotify COVID-19 Music Relief.

Spotify COVID-19 Music Relief är ett initiativ från Spotify där de tillsammans med organisationer världen över stöttar artister och musikskapare genom att erbjuda finansiell hjälp till de som behöver den bäst. Spotify inleder nu ett samarbete med Svenska Musikerförbundet. 

Vi vill uppmana alla som värderar musik och värnar om den svenska livescenen att bidra till fonden till stöd för alla musiker, artister och scenarbetare som nu har svårt att försörja sig.

Alla bidrag, stora som små, som görs via Spotify COVID-19 Music Relief, kommer att matchas av Spotify. Pengarna kommer oavkortat att gå till Sveriges musiker, artister och scenarbetare som just nu befinner sig i en ekonomisk kris. Läget är akut!

 

Stöd Musikerförbundets Krisfond

Vi ber er ödmjukast att skicka ett bidrag till Musikerförbundets krisfond:

Skicka bidrag